Camøno-Klintetur. Fra kr. 499,-

Camøno-Klintetur. Fra kr. 499,-

  • Klinteturen fra kr. 1.575,- pr. person
  • 3 vandredage - 2 overnatninger
  • Ca. 3 x 10 km (kan nemt udvides til længere etaper)

Camøno og Møns Klint hører sammen. På Møn kommer man ikke uden om Møns Klint og den del, der i folkemunde kaldes Høje Møn. Her hæver klinten sig til 128 meters højde og er 7 km lang. Fra Tiendegaardens marker kan man tydeligt se, hvordan det bagvedliggende klinteareal hæver sig op. Klinten slutter brat med fantastiske kridtskrænter, som ikke er helt ufarlige og forbudte at færdes på. Men det er tilladt at kigge og følge de sikre og godt afmærkede stier.

Ankomst: Parker din bil på Tiendegaarden. Herfra vandrer du på Camøno-syd/østruten og slutter af på Bakkegaarden B&B, hvor du overnatter. Din baggage er ankommet. Her er mulighed for at købe og varme et måltid mad, handle øl, vin og vand. 

Næste dag: Morgenmad med nok pålæg og brød til, du kan smøre madpakke. Derefter begynder etapen via Møns Klint og afsluttes ved Sømarkedysen eller Magleby Kirke - alt efter hvor mange kilometer, du har i benene. Her afhentes du og bringes til Tiendegaarden for overnatning (hvor også din bil står). Kør ud til et af øens dejlige spisesteder og få aftensmad eller bliv på Tiendegaarden og handl i den lille cateringbod. 

Tredje dag: Efter morgenmadskurv og madpakkesmørring køres du ud til Sømarkedysen/Magleby Kirke og tager nordruten, som slutter på Tiendegaarden, hvor din bil og bagage står.

  • Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel m.h.t. pick-up og dit energiniveau. Du bestemmer, hvor du vil sættes af/starte på 3. vandredag. Det kan ske der er optaget på Bakkegaarden. Skulle det være tilfældet afhentes du der og køres retur til Tiendegaarden. Du vil således have det samme værelse begge nætter.
  • Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og cykle Camønoen. Så kan du nå flere etaper af Camønoen. Det er også muligt, at du vandrer, og så stiller vi cykler klar tid dig på aftalt sted, hvorefter du kan cykle tilbage eventuelt af en alternativ rute. Har du selv cykel med kører du den blot selv ud til slutdestinationen, eller du cykler ud, vandrer ad Camønoen til Tiendegaarden og afhenter din cykel bagefter. 
  • Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + aftensmad og drikkevarer betales af dig selv begge aftener.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse:  kr. 1.575,- 

Pris pr. person enkeltværelse:  kr. 2.375,-

Inklusive i pris: 

  • 2 overnatninger + linnedpose/håndklæde 
  • 2 x morgenmad + 2 x pålæg og brød til madpakke 
  • tryghedsgarani 1 + 2

 Bestil ophold

Fotograf

Foto: Niclas Jessen

Dato

5. april 2020

Tags

Camøno, Cykling, Kyst - Vand, Natur, Single-venligt, Vandring

SE VIDEO

video susistue

KONTAKTINFORMATION

Tiendegaarden, Sønderbyvej 29,

4791 Borre - Møn

SMS: 23472106  

info@tiendegaarden.dk