Camøno-Kirketur. Fra kr. 750,-

Camøno-Kirketur. Fra kr. 750,-

Kirketuren fra kr. 750,- pr. person

  • 2 vandredage - 1 overnatning
  • Ca. 2 x 10 km (kan udvides til længere etaper)

Vandring og kirker hører sammen. På Møn har Camønoruten og kirkerne et samarbejde. og på denne rute kommer du til tre af de smukke kirker på Østmøn: Elmelunde Kirke, Borre Kirke og Magleby Kirke. I vores, og ved alle kirker er der mulighed for at gøre et stop og et besøg samt få frisk vand, benytte toilet eller bare holde en hvilepause. Udnyt også muligheden for at se de smukke og internationalt kendte kalkmalerier i fx Elmelunde Kirke. 

Ankomst: Parker din bil/eller ankom med bus til Elmelunde Kirke. Tag Camøno-sydruten og slut af på Tiendegaarden B&B, hvor du overnatter. Din bagage/bil afhenter vi ved Elmelunde Kirke, så den står klar ved ankomst på Tiendegaarden. Her er mulighed for at handle færdigretter i den lille cateringbod og varme op, købe øl, vin osv. samt kaffe og kage. Men det er også muligt, at du selv medbringer færdiglavet mad (måske på frost så det er optøet til aften) og selv står for forplejning. Har du bil med, er det også muligt at spise på en af de nærligggende restauranter. 

Næste dag: Morgenmadskurv med nok pålæg og brød til, du kan smøre madpakke. Herefter pakkes bilen med din bagage. Der vandres ud fra Tiendegaarden. Turen går via Borre Kirke og Magleby Kirke i løbet af dagen. Du slutter på Tiendegaarden, hvor din bil og bagage står.

  • Tryghedsgaranti 1: Turen er fleksibel, og hvis du fx vil tage bussen hjem fra Magleby eller Borre Kirke kommer vi med din bagage. Vi kan også altid hente dig et sted på ruten og sætte dig af et busstoppested eller køre dig til din bil.
  • Tryghedsgaranti 2: Du kan leje cykel og cykle Camønoen. Så kan du nå flere etaper af Camønoen. Det er også muligt, at du vandrer og så stiller vi cykler klar tid dig på et aftalt sted, hvorefter du kan cykle tilbage eventuelt af en alternativ rute. Har du selv cykel kører du blot selv ud til slutdestinationen, eller du cykler ud, vandrer ad Camønoen til Tiendegaarden og afhenter din cykel bagefter.
  • Ikke inklusive: Frokost/madpakke til 1. dag (tag selv med eller køb i Stege By på vej hertil) + Aftensmad (spis på restaurant, hvis du har din bil med eller køb i cateringbod på Tiendegaarden.

Pris pr. person ved 2 personer i dobbeltværelse:  kr. 750,- 

Pris pr. person enkeltværelse:  kr. 1.075,-

Inklusive i pris: 

  • 1 overnatning + linnedpose/håndklæde 
  • morgenmadskurv + pålæg og brød til madpakke  
  • tryghedsgarani 1 + 2

 Bestil ophold

Dato

5. april 2020

Tags

Camøno, Cykling, Natur, Vandring

SE VIDEO

video susistue

KONTAKTINFORMATION

Tiendegaarden, Sønderbyvej 29,

4791 Borre - Møn

SMS: 23472106  

info@tiendegaarden.dk