VandreTiendegaarden1

♥ Soveværelse, eget bad&toilet. Egen ind/udgang

♥ Dertil egen opholdsstue med mulighed for en ekstra soveplads, hvis man fx er to personer, der gerne vil sove hver for sig.

♥ Beliggende i stueplan med direkte udgang til terrasse og have 

På Tiendegaarden findes flere suiter som er to sammenhængende værelser. Det ene er indrettet som soveværelse, det andet som stue/opholdsrum. Her er også eget lille tekøkken og spiseplads og naturligvis egen indgang.

  • Perfekt for to personer og en god løsning hvis fx I er to venner, der rejser sammen og vil være sammen, men gerne vil sove hver for sig. Alternativt kan bookes to enkeltværelser, hvor I så "mødes" i det fælles indgangsrum. 

Der er eget lille tekøkken på værelser, hvor det er muligt at lave en kop kaffe, smøre en mad eller fx opbevare en færdigret. Man kan ikke "koge og brase", men nemt varme en ret i en af vore mikroovne, som findes i vor cateringafdeling (færdigretter på frost, øl og vand)

  • Morgenmaden kan bestilles (75 kr p.p.) - enten samtidig med booking af ophold og ellers ved ankomst. Det er naturligvis muligt selv at stå for morgenmaden, og det er nemt at handle lidt i den lokale Brugs i Borre.

Priser fra kr. 400,- per person afhængig af ugedag og antal nætter. Tillæg som enkeltværelse.

♥  BESTIL OPHOLD

 

Links til andre værelsestyper:

KONTAKTINFORMATION

Tiendegaarden, Sønderbyvej 29,

4791 Borre - Møn

SMS: 23472106  

info@tiendegaarden.dk